Uni-Tel

 

HM Mesterteknik installerer mobil- og fastnettelefoni i absolut topklasse til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi samarbejder bl.a. med Uni-tel, som er førende inden for IP-telefoni.

Mobiltelefoni

Når vi leverer mobiltelefoni er det skræddersyet præcis til jeres behov. Regningerne er gennemskuelige og til at betale. Kontakt HM Mesterteknik for at høre mere.

IP-telefoni

Med IP-telefoni kører jeres samtaler over internetforbindelsen. Det sparer samtaletakster og fjerner udgifterne til ISDN. Og så er det både stabilt og sikkert.

​Ved skift af jeres IP-telefoniløsning til Uni-tel genbruger vi alle jeres IP-telefoner og andet udstyr. På den måde minimerer vi jeres omkostninger ved at skifte leverandør.​

Læs mere om IP-telefoni her.

Alt på én platform: One-Connect

Vi anbefaler at samle IP-telefoni, mobil, omstilling osv. på samme platform. Uni-tels One-Conect er fleksibelt og let at implementere.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til dit IP-telefoni? Så er du altid mere end velkommen til at sende os en henvendelse.

Alle virksomheder

Uni-tels One-Connect er en professionel løsning, som giver værdi uanset, om I er tre eller trehundrede medarbejdere. HM Mesterteknik tilpasser den jeres behov.

Referencer

Fleksibelt, stabilt og til en god pris. Det er nogle af de ord, andre kunder bruger om Uni-tel. Læs referencer her.

Hvem er Uni-tel?

HM Mestertekniks partner på mobil og IP-telefoni er ikke blot stærke på prisen. De har telebranchens mest loyale kunder. Og så er de teknologisk med helt fremme. Læs mere om Uni-tels IP-telefoni her.

Kontakt os med det samme

Uni-tel kan kun købes via lokale forhandlere. HM Mesterteknik står klar til at hjælpe jer med at komme i gang.

Ring, skriv eller udfyld vores kontaktformular

HM Mesterteknik og Uni-tel – kort fortalt

FIK DU LYST TIL AT HØRE MERE?

HM Mesterteknik startede 1. december 2009 med installation af IP-telefoni og netværkskabling, det vil sige alt inden for tele, data og teknik. Vi servicer TDC Scale og forhandler Uni-tel IP-telefoni.

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

HM Mesterteknik startede 1. december 2009 med installation af IP-telefoni og netværkskabling, det vil sige alt inden for tele, data og teknik. Vi servicer TDC Scale og forhandler Uni-tel IP-telefoni. HM Mesterteknik ejes af Henning Matthiesen som er udannet elektriker. Efter 23 års beskæftigelse i telebranchen hos TDC, valgte jeg at starte ejet firma.

Vi har installeret PBX-telefonanlæg, trådløs Kirk-Dect anlæg, Freeset telefonisystem, IP-Telefoni Scale, bredbånd, datainstallationer, fiber mm. Har også installeret telefonisystem på Kongeskibet Dannebro og Gråsten Slot. Har stor erfaring i alt telefoni og datainstallationer.

Hm Mesterteknik v/H.Matthiesen  – Frueløkke 207, 6200 Aabenraa –  CVR: 32120849  –  Tlf.: 23 88 78 89 –  E-mail: info@mesterteknik.dk

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart.  Læs mere