Hvad er Mesterteknik?

Tekst kommer snart…

Installation og data

HM Mesterteknik, udføre alt programmering og installering på jeres IP-telefoni Scale system, også dataændringer via fjernprogrammering.​

Flytning af lokalnumre

HM Mesterteknik klare alle flytninger af lokalnummer og linjer, under alm. omstillingsanlæg og IP-telefoni.

Gennemgang af telefonlinjer

Bruger jeres firma alle de telefonlinjer som I betaler abonnement for? Bestil et telecheck hos HM Mesterteknik vi gennemgår jeres faktura og teleinstallationer for overflødige telefonlinjer, som der kan spares mange penge på at få nedtaget.

Netværkskablingt

HM Mesterteknik udfører alle typer af IT-installationer. Vi opgraderer, udbygger og nyinstallerer alle kablingssystemer. Vores installationer opfylder de gældende standarder og certificeres efter de til enhver tid gældende certificeringsregler. Vi tester naturligvis alle vores installationer, og vores kunder får en omfattende testrapport med dokumentation for den færdige installation.

Brug for hjælp?

​Har du brug for hjælp til dit IP-telefoni? Så er du altid mere end velkommen til at sende os en henvendelse.

FIK DU LYST TIL AT HØRE MERE?

HM Mesterteknik startede 1. december 2009 med installation af IP-telefoni og netværkskabling, det vil sige alt inden for tele, data og teknik. Vi servicer TDC Scale og forhandler Uni-tel IP-telefoni.

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

HM Mesterteknik startede 1. december 2009 med installation af IP-telefoni og netværkskabling, det vil sige alt inden for tele, data og teknik. Vi servicer TDC Scale og forhandler Uni-tel IP-telefoni. HM Mesterteknik ejes af Henning Matthiesen som er udannet elektriker. Efter 23 års beskæftigelse i telebranchen hos TDC, valgte jeg at starte ejet firma.

Vi har installeret PBX-telefonanlæg, trådløs Kirk-Dect anlæg, Freeset telefonisystem, IP-Telefoni Scale, bredbånd, datainstallationer, fiber mm. Har også installeret telefonisystem på Kongeskibet Dannebro og Gråsten Slot. Har stor erfaring i alt telefoni og datainstallationer.

Hm Mesterteknik v/H.Matthiesen  – Frueløkke 207, 6200 Aabenraa –  CVR: 32120849  –  Tlf.: 23 88 78 89 –  E-mail: info@mesterteknik.dk

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart.  Læs mere