​Uni-tel

HM Mesterteknik installerer mobil- og fastnettelefoni i absolut topklasse til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi samarbejder bl.a. med Uni-tel, som er førende inden for IP-telefoni.

Mobiltelefoni

Når vi leverer mobiltelefoni er det skræddersyet præcis til jeres behov. Regningerne er gennemskuelige og til at betale. Kontakt HM Mesterteknik for at høre mere.

IP-telefoni

Med IP-telefoni kører jeres samtaler over internetforbindelsen. Det sparer samtaletakster og fjerner udgifterne til ISDN. Og så er det både stabilt og sikkert.

​Ved skift af jeres IP-telefoniløsning til Uni-tel genbruger vi alle jeres IP-telefoner og andet udstyr. På den måde minimerer vi jeres omkostninger ved at skifte leverandør.​

Læs mere om IP-telefoni her.

Alt på én platform: One-Connect

Vi anbefaler at samle IP-telefoni, mobil, omstilling osv. på samme platform. Uni-tels One-Conect er fleksibelt og let at implementere.

myoneconnect_tredevices_1500px_2

​​Alle virksomheder

Uni-tels One-Connect er en professionel løsning, som giver værdi uanset, om I er tre eller trehundrede medarbejdere. HM Mesterteknik tilpasser den jeres behov.

Referencer

Fleksibelt, stabilt og til en god pris. Det er nogle af de ord, andre kunder bruger om Uni-tel. Læs referencer her.

Hvem er Uni-tel?

HM Mestertekniks partner på mobil og IP-telefoni er ikke blot stærke på prisen. De har telebranchens mest loyale kunder. Og så er de teknologisk med helt fremme. Læs mere om Uni-tels IP-telefoni her.

Kontakt os med det samme

Uni-tel kan kun købes via lokale forhandlere. HM Mesterteknik står klar til at hjælpe jer med at komme i gang.

Ring, skriv eller udfyld vores kontaktformular

HM Mesterteknik og Uni-tel - kort fortalt

​Brug for hjælp?

​Har du brug for hjælp til dit IP-telefoni? Så er du altid mere end velkommen til at sende os en henvendelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fik du lyst til at høre mere?

HM Mesterteknik startede 1. december 2009 med installation af IP-telefoni og netværkskabling, det vil sige alt inden for tele, data og teknik. Vi servicer TDC Scale og forhandler Uni-tel IP-telefoni.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

HM Mesterteknik startede 1. december 2009 med installation af IP-telefoni og netværkskabling, det vil sige alt inden for tele, data og teknik. Vi servicer TDC Scale og forhandler Uni-tel IP-telefoni. HM Mesterteknik ejes af Henning Matthiesen som er udannet elektriker. Efter 23 års beskæftigelse i telebranchen hos TDC, valgte jeg at starte ejet firma.

Vi har installeret PBX-telefonanlæg, trådløs Kirk-Dect anlæg, Freeset telefonisystem, IP-Telefoni Scale, bredbånd, datainstallationer, fiber mm. Har også installeret telefonisystem på Kongeskibet Dannebro og Gråsten Slot. Har stor erfaring i alt telefoni og datainstallationer.

Hm Mesterteknik v/H.Matthiesen  - Frueløkke 207, 6200 Aabenraa -  CVR: 27979289  -  Tlf.: 23 88 78 89 -  E-mail: info@mesterteknik.dk